Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok
Informatika rovattal
Kiadja a MATFUND Alapítvány
Már regisztráltál?
Új vendég vagy?

Kérjük, támogassa jövedelemadója 1%-ával a KöMaL tehetségeit!

A KöMaL kiadásának, a versenyek teljes lebonyolításának, díjazásának és a díjkiosztóval egybekötött Ifjúsági Ankétok szervezésének költségeit 2007 óta a MATFUND Középiskolai Matematikai és Fizikai Alapítvány fizeti.

Kérjük, személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával álljon a több, mint 125 éve alapított Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok mellé!

A MATFUND Alapítvány a matematika, fizika és informatika országos tehetségeinek gondozása érdekében, tevékenykedik, bevételeit a folyóirat előfizetéseiből, szponzoroktól, támogatóktól és, a lehetőségek szerinti pályázatok elnyerésével szerzi. A pályázatok száma - és az elnyerhető összeg - egyik évről a másikra változó, előre nem tervezhető, emiatt a lap költségvetésének teljesülése mindig bizonytalan. Annak ellenére, hogy a laphoz kapcsolódó egész éves verseny fennállása óta ingyenes, eddig minden évben sikerült a megfelelő színvonalon és példányszámban kiadnunk a KöMaL-t, és fejleszteni tudtuk a legszükségesebb informatikai lehetőségekkel. Köszönjük mindenkinek, aki ebben segítségünkre volt!

Minden, céljainkkal egyetértő, a lapot fontosnak és támogatandónak ítélő fiatal és idősebb felnőttet arra kérünk, az alábbiak szerint töltse ki rendelkező nyilatkozatát:

23EGYSZA

RENDELKEZŐ NYILATKOZAT A BEFIZETETT ADÓ 1+1 SZÁZALÉKÁRÓL

A kedvezményezett adószáma:

18157444-2-43

A MATFUND Középiskolai Matematikai és Fizikai Alapítvány köszöni támogatását és várja további együttműködését a jövendő tehetségeinek segítésében!