Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok
Informatika rovattal
Kiadja a MATFUND Alapítvány
Már regisztráltál?
Új vendég vagy?

Pályázati felhívás

A Bolyai János Matematikai Társulat pályázatot hirdet a Középiskolai Matematikai és Fizikai Lapok főszerkesztői munkakörének betöltésére 2015. augusztus 1-től.

A pályázónak matematika szakos tanári, okleveles matematikus, vagy okleveles alkalmazott matematikus diplomával és legalább 5 éves szakmai gyakorlattal kell rendelkeznie.

Feladata a lap matematika részének szerkesztése, a számok nyomdakész előállításának megszervezése évi 9 alkalommal; az éves pontverseny, eredményhirdetés, díjazás lebonyolítása, kapcsolattartás a médiával; együttműködés a kiadóval az éves költségvetés tervezésében, a pályázatok, szerződések megírásában és tartalmi megvalósításában. A főszerkesztő felel a matematika, fizika és informatika szerkesztőbizottságok és a KöMaL honlapjának működtetéséért.

Előnyt jelent a szerkesztői gyakorlat, a kiadói tapasztalat, jó nyelvérzék (magyar és idegen nyelveken), részvétel középiskolások tehetséggondozásában, kommunikációs és szervezési készség.

Bérezés a pedagógus bértábla vagy vállalkozói szerződés alapján, a munka- vagy megbízási díjas szerződést a MATFUND Alapítvány, a KöMaL kiadója köti.

A munkavégzés helyszíne: 1117 Budapest, Pázmány P. sétány 1/A, 5.106.

Pályázatában kérjük, írja le, milyen tevékenységekkel és erőforrásokkal tervezi a KöMaL hagyományainak megőrzését, illetve tartalmi-formai megújulását. A pályázathoz csatolja szakmai önéletrajzát és küldje el e-mailben a Bolyai Társulat címére, ahol további tájékoztatást is kaphat: bolyai.tarsulat kukac renyi.mta.hu

Beadási határidő: 2015. május 4.